OFERTË PËR PËRKTHIM

Formulari kontaktues për ofertë të përkthimit

Kërkoni një ofertë të padetyrueshme. Për këtë ju lutem shënoni të dhënat e kërkuara (*) në formularin e mëposhtëm dhe bashkëngjiteni dokumentin(et)/projektin(et) e përkthimit, mësë miri në PDF-Format ose në Word-Format.

Përndryshe dokumentet e juaja mund të mi dërgoni edhe me e-mail ose me postë.  vërtetimnoterizimlegalizim (Apostille) të dokumentit të përkthyer.
  Bashkëngjitja e dokumentit* (Ju lutem bashkëngjiteni dokumentin(et) e juaja.)
  Dokumenti 1
  Dokumenti 2
  Dokumenti 3
  *Fushë obliguese
  Për çdo pyetje sqaruese në lidhje me këtë ofertë, ju lutem përdoreni Info-Formular-in nën KONTAKT ose më shkruani një e-mail.

  KËRKO OFERTË TË PADETYRUESHME PËR